Freek Michel nieuwe accountmanager SAB

Mijn naam is Freek Michel, ik ben 34 jaar en per 1 mei 2021 ben ik gestart in de rol van Accountmanager voor de NL markt bij SAB. Mijn focus zal met name liggen op de klanten gesitueerd in zuid- en midden Nederland.

Na een fantastische periode van 12 jaar als professioneel volleyballer in binnen- en buitenland heb ik mijn jeugdige passie voor techniek verder mogen ontwikkelen bij een grote multinational op het gebied van technische detachering. Destijds heb ik mij gespecialiseerd in de maakindustrie en heb ik vele mooie bedrijven van binnen mogen zien. Uiteindelijk kreeg ik zelf de kans om meer in een meer technische omgeving te mogen werken, namelijk bij een succesvolle Nederlandse producent en ontwikkelaar van systemen om ondergrondse kabelnetwerken (o.a. energie en telecom) te verbinden, te beschermen en door te voeren. Hier was ik verantwoordelijk voor de verkoop richting de aannemers, new business en het begeleiden van productontwikkelingen binnen NL.

De ambities van SAB, de gloednieuwe- en toekomstbestendige fabriek in Geldermalsen, het ervaren team van (sales-) managers, en de markt hebben mij in deze (voor iedereen) bijzondere en uitdagende periode toch over de streep getrokken om na 5,5 jaar een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik verheug mij enorm op het vele klantcontact, de mooie projecten en het creëren van duurzame relaties.     

Ik woon samen met mijn vriendin in Veenendaal en wij zijn de ouders van een tweeling van ruim 1,5 jaar oud. Als ik hiernaast nog tijd over heb, ga ik graag tennissen of uitgebreid koken/BBQ’en met vrienden.

Mocht je vragen hebben of als ik iets voor je kan betekenen, bel mij gerust op 06-24 95 93 84. Wil je al connecten met mij, stuur gerust een LinkedIn verzoek

Ik heb er zin in. Lets Go!

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht