Even voorstellen…..Xander van Schie

Sinds 3 jaar werkt Xander van Schie bij SAB-profiel als locatiemanager in IJsselstein. Kortom tijd om wat meer over hem te weten te komen! Xander woont samen met zijn verloofde Lili Maxime in Den Bosch. In september verwachten zij hun eerste kindje. Laten we eens kennismaken!
 
Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? 
‘Toegankelijk, resultaatgericht en ambitieus.’

Waarom heb je voor SAB-profiel gekozen? 
‘Het klinkt cliché, maar de aanleiding was de liefde. Mijn vriendin en ik wilden graag gaan samenwonen. Ik werkte bij Tata Steel in IJmuiden en woonde in Amsterdam, terwijl zij in Eindhoven woonde. Ik wilde niet meer zoveel reizen en zocht een baan meer naar het zuiden, zodat samenwonen mogelijk zou worden. Toen de functie van locatiemanager in IJsselstein voorbij kwam, paste dit zowel professioneel als privé perfect in het plaatje. Kort na mijn start bij SAB-profiel zijn we samen naar Den Bosch verhuisd.’

Wat vind je tot nu toe het leukste in je werk? 
‘De combinatie techniek en mensen vind ik leuk aan mijn werk. Op alle vlakken binnen de operatie speelt de mens de centrale rol. Het is de spin in het web dat zorgt dat alle processen en machines goed blijven werken en we klanten naar wens kunnen beleveren.’ 

En als je geen locatie manager was geworden, wat voor baan had je dan nu gehad? 
‘Ik houd van klussen en sleutelen en het geeft mij voldoening om eigenhandig dingen op te knappen of te creëren. Mijn recente project is het opknappen van de achtertuin waar ik ben begonnen met een nieuw hok voor het haardhout. Dus als ik een andere baan zou hebben gehad zou het een praktisch beroep zijn geweest zoals een automonteur voor oldtimers.’

Als je niet aan het werk bent, wat ben je dan voor leuke dingen aan het doen?  
‘In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen. Momenteel ben ik aan het trainen voor de Maratona, een toertocht van 135 km door de Dolomieten die ik samen met mijn vrienden ga rijden. Daarnaast ga ik graag met mijn vriendin een dagje naar Amsterdam om vrienden te bezoeken, lekker te eten en te borrelen.’ 

.

Maak ook kennis met…

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht