Colorcoat garanties, datasheets en onderhoud

Confidex & garanties

Garanties op Colorcoat® producten

Voor toepassingen met Colorcoat Prisma® en Colorcoat HPS200 Ultra® is het direct zelf mogelijk een Tata Steel Confidex® garantie aanvragen. Dit kan alleen via het online aanvraagformulier. Alle Confidex voorwaarden (beperkingen en uitsluitingen) zijn hier na te lezen.

LET OP: om de aanvraag in te dienen heeft u een 10 cijferig Tata Steel rolnummer nodig. Deze is op de SAB factuur terug te vinden.

Voor Colorcoat SDP 50 (25 jaar dak of gevel), SDP 35 (15 jaar dak of gevel), Colorcoat PVDF (12 jaar voor gevel) en Colorcoat Polyester (10 jaar gevel) kan je via de download hieronder een standaard Colorcoat product prestatie garantie opvragen van Tata Steel. Is er een aparte voor producten uit IJmuiden en voor Maubege. Voor SDP 50 is er zelfs een aanvullende garantie bepaling voor de toepassing van PV panelen.

Colorcoat datasheets

Datasheets Colorcoat® producten / coatings

Op deze download pagina de verschillende datasheets van de Colorcoat producten en één Foodsafe-Advantica product. Van Colorcoat Prisma® en Colorcoat HPS200 Ultra® bestaan geen aparte datasheets. Vandaar dat voor deze 2 producten een uitgebreidere (technische) brochure of de kleurkaart met technische informatie is opgenomen, waarin ook alle datasheets informatie is opgenomen. Alle datasheets zijn in het Nederlands. Voor Engelse datasheets zie de Engelse download pagina.

Colorcoat onderhoud

Colorcoat® producten / coatings: hoe te onderhouden

Op deze download pagina onderhouds adviezen van de Colorcoat en Advatica producten en de informatie van Bouwen met Staal.

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op