De toekomst is CO2 neutraal 

Onze duurzame ambities

Ons doel is om in 2023 de CO2 uitstoot met nog eens 15% extra te verlagen. Dat wordt een besparing van 80% in 4 jaar. Ons streven is om met onze productieprocessen in 2030 CO2 neutraal te zijn. CO2 neutraal geeft aan dat ons proces dan niet meer bijdraagt aan klimaatverandering.  

Naast CO2 reductie zijn we druk bezig om ons grondstofverbruik naar beneden te krijgen. Dit doen we onder andere door meer gerecycled materiaal in te zetten in ons proces, minder te verspillen en verpakkingen terug te halen en opnieuw te gebruiken. Bij alle nieuwe projecten staat duurzaamheid hoog op de agenda en we gaan nog veel meer initiatieven ontplooien om onze footprint te verlagen. 

Wil je meer weten over onze CO2 uitstoot en onze duurzame oplossingen? Ons team staat je graag te woord om meer te vertellen, of klik hier

Meer informatie over onze CO2 uitstoot en de CO2 prestatie ladder kun je hier lezen.

  

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op