Vraag ze nu aan: Monsters nieuwe dakpanelen!

Bekijk zelf de nieuwe SAB-dakpanelen uit Geldermalsen van dichtbij. Van het 3-kroons trapezium paneel hebben wij een speciale serie monsters gedraaid.

De monsters geven een goed beeld van de nieuwe profilering en bevatten ook een voegdetail met overlap. Vul het aanvraagformulier in en je hebt het monster binnen enkele dagen in huis. Of bestudeer eerst de technische gegevens, zoals de mogelijke diktes, lengtes, gewichten en Rc-waarden. Hier zijn nu ook alle overspanningstabellen van de nieuwe panelen beschikbaar.   

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op