Montagepartners

SAB is producent van dak- en gevel producten. De montage van deze producten op de bouwplaats wordt gedaan door de vele relaties van SAB. Er zijn veel montagebedrijven in Nederland en België en met veel van deze bedrijven doet SAB-profiel ook zaken. Zij zijn dus onze montagepartners.

Een groot deel van de Nederlandse montagebedrijven is aangesloten bij Dumebo-DWS en staan vermeld op de ledenlijstpagina. Dumebo DWS is dé branchevereniging van specialistische aannemers en montagebedrijven voor metalen en dak- en wandbeplating en gevelsystemen.

De leden zijn gebonden aan de montagevoorschriften van de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken en conformeren zich monteurs op te leiden. Om de kwaliteit verder te waarborgen, hanteren zij de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de branchevereniging. Deze zijn gebaseerd op algemene leveringsvoorwaarden van de Koninklijke Metaalunie. Dit geeft opdrachtgevers in de bouw dus zekerheid en kwaliteit.

.

Gevelpanelen

In één montagegang een geïsoleerde waterdichte gevel met binnen en buitenblad neerzetten. Daar draait het om bij sandwichpanelen. Dankzij een hoogwaardig compri-band is luchtdicht bouwen ook prima haalbaar. De optionele FM approval verzekert de brandveiligheid.

Gevelpanelen zijn ideaal als je snel wilt bouwen of als hoge isolatiewaarden belangrijk zijn. Ze zijn een economische keuze, scoren hoog op duurzaamheid en het lichte gewicht maakt ze voor vele toepassingen geschikt. Esthetisch gezien kun je met SAB sandwichpanelen alle kanten uit.

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op