Alles over SAB-profiel

Hartelijk dank voor je interesse in de dak- en gevelsystemen van SAB-profiel. Op deze pagina lees je niet alleen wanneer SAB-profiel is ontstaan, maar vooral wat we doen om onze vooraanstaande positie verder uit te bouwen en te versterken, elke dag opnieuw.

SAB-profiel vandaag: volop variatie

Met het uitgebreide assortiment sandwichpanelen, profielplaten en zetwerk van SAB-profiel beschik je over pasklare oplossingen voor de bouw van moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen. Geen gebouw is hetzelfde, tenzij dat juist de bedoeling is. Met diverse materialen en een groot pakket coatings en kleuren kun je eindeloos variëren en geef je elk gebouw een geheel eigen gezicht.

Betrouwbaarheid komt met de jaren

SAB-profiel is sinds 1973 actief in de markt voor dak- en geveloplossingen. Destijds waren we de eerste Nederlandse producent van stalen profielplaten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van dak- en gevelsystemen, maken we deel uit van Tata Steel Building Systems en rekenen we heel Europa tot ons werkgebied. Onze jarenlange ervaring met zowel het ontwikkelen en leveren van producten en oplossingen als met het bouwen en onderhouden van relaties, is daarbij de garantie voor een even gedegen als succesvolle samenwerking

Gewaarborgde kwaliteit

Voor SAB-profiel is de ISO 9001, ISO 14001, FM en BES 6001 certificering (zie downloads) geen eindpunt, maar een bevestiging van ons voortdurende streven naar blijvende en vanzelfsprekende kwaliteit. Dat streven is óók de reden voor onze intensieve contacten met vooraanstaande onderzoeksinstituten in binnen- en buitenland, en onze actieve rol in brancheverenigingen, zoals de vereniging van toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen (MDG) en de European Association for Panels and Profiles (PPA-Europe vh EPAQ). Natuurlijk hebben we als onderdeel van Tata Steel toegang tot uitgebreide faciliteiten voor research & development, en werken we om tot steeds betere producten te komen nauw samen met onze andere toeleveranciers.

SAB-profiel onderkent het belang van goede service

Onze kennis wenden we niet alleen aan om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande te verbeteren, maar ook om alle huidige toepassingen adequaat te ondersteunen. Onze afdeling Product Services staat altijd voor je klaar met heldere adviezen en berekeningen waar je op kunt bouwen, terwijl we ook op andere gebieden graag met je meedenken. Bijvoorbeeld als het gaat om een doordachte logistiek, waarbij we je graag van dienst zijn door onze producten franco op de bouwplaats of in het magazijn af te leveren.