SAB Bestekteksten

Online en Offline

De meest handige manier om een bestektekst te maken, is met de online SAB bestekservice. Met hulp van een paar gerichte vragen kunt u direct een kant en klaar compleet bestektekst maken voor de SAB producten volgens de STABU,  C3A of BIM Spe-X systematiek.  Gebruik bijgaande link naar de online bestekservices SAB-profiel.

Daarnaast kun je hier onderin op deze pagina eenvoudig een (offline) STABU bestektekst vinden voor de SAB-profiel producten. Stabu maakt geen Word bestanden meer, maar de bestekteksten (FPS-Fabrikantgebonden Product Specficaties) per product kunnen uit excel of pdf gekopieerd worden. Alle bestekteksten zijn gecontroleerd door Stabu. Ook bij Stabu zelf kun je deze vinden in de Stabu Fabrikantenindex: www.Stabu.nl/producten/

De SAB product bestekbestanden staan ook op Bouwspex.nl (voorheen www.bestekservices.nl). Dit online portal is al ruim tien jaar succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw. Hierbij spelen BIM en keuzeondersteuning een belangrijke rol. Bouwspex.nl bevat verwijzingen naar productspecificaties, systeemoplossingen, bestekteksten en certificaten van vrijwel alle toeleveranciers in de bouw. 

Downloads

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op