SAB Bestekteksten

Online en Offline

De meest handige manier om een bestektekst te maken, is met de online SAB bestekservice. Met hulp van een paar gerichte vragen kunt u direct een kant en klaar compleet bestektekst maken voor de SAB producten volgens de STABU,  C3A of BIM Spe-X systematiek.  Gebruik bijgaande link naar de online bestekservices SAB-profiel.

Daarnaast kun je hier onderin op deze pagina eenvoudig een (offline) STABU bestektekst vinden voor de SAB-profiel producten. Stabu maakt geen Word bestanden meer, maar de bestekteksten (FPS-Fabrikantgebonden Product Specficaties) per product kunnen uit excel of pdf gekopieerd worden. Alle bestekteksten zijn gecontroleerd door Stabu. Ook bij Stabu zelf kun je deze vinden in de Stabu Fabrikantenindex: www.Stabu.nl/producten/

De SAB product bestekbestanden staan ook op Bouwspex.nl (voorheen www.bestekservices.nl). Dit online portal is al ruim tien jaar succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw. Hierbij spelen BIM en keuzeondersteuning een belangrijke rol. Bouwspex.nl bevat verwijzingen naar productspecificaties, systeemoplossingen, bestekteksten en certificaten van vrijwel alle toeleveranciers in de bouw. 

Downloads