Even voorstellen…..Urszula Malicka

We hebben er sinds 1 januari een medewerker Bedrijfsbureau in Geldermalsen bij: Urszula Malicka. Onze nieuwe collega woont samen met haar vriend Bartosz, een hond en twee katten in Hellouw, een klein plaatsje in de buurt van Geldermalsen. Urszula is van oorsprong Poolse en woont alweer elf jaar met plezier in Nederland. Laten we ’ns even kennismaken! 
 
Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? 
Positief, creatief en levendig.’ 

Waarom heb je voor SAB-profiel gekozen? 
‘Tijdens de sollicitatiegesprekken had ik meteen een goed gevoel. Het waren leuke gesprekken. Wat ik fijn vind zijn de mogelijkheden om door te groeien in mijn functie en bij SAB-profiel. Daarnaast heeft SAB-profiel een goede positie in de markt.’ 

Wat vind je tot nu toe het leukste in je werk? 
‘Ik heb veel contacten met mensen, dat vind ik echt leuk aan mijn werk. Elke dag spreek ik chauffeurs en leveranciers. En er heerst een gezellige sfeer op het bedrijfsbureau.’ 

En als je geen medewerker bedrijfsbureau was geworden, wat voor baan had je dan nu gehad? 
‘Dan was ik een dierenhotel gestart. Ik houd van dieren en ik heb altijd al iets met dieren willen doen.’ 

Als je niet aan het werk bent, wat ben je dan voor leuke dingen aan het doen?  
‘Ik reis graag, op mijn wishlist voor dit jaar staan New York en Ibiza. Ook sport ik vijf keer in de week en ik heb mijn licence voor personal trainer. Koken is een hobby en ik houd van een gezonde lifestyle. Ook lees ik graag boeken in het Pools en in de auto luister ik audioboeken. In mijn vrije tijd ga graag uit eten met mijn vriend en met vrienden. Mijn favoriete eten is pizza en sushi.’ 

.

Maak ook kennis met…

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht