Even voorstellen…..Sander Wongsodikromo

Hij begon ooit als operator bij de zaag in Nieuwegein. Toen werd Sander operator bij de stapelaar, en later bij het schuimportaal en profilering. En de laatste vijf jaar had Sander Wongsodikromo de rol van labmedewerker. Met ingang van 1 oktober heeft hij wéér een ander visitekaartje: met quality engineer erop, een functie in Geldermalsen.

Sander woont samen met Stefanie in Nieuwegein en verwacht in april zijn eerste kindje. Ook al werkt hij al geruime tijd bij SAB-profiel: toch maar eens kennismaken!

Hoe zou je jezelf omschrijven in één zin? 
’Ik ben een familiemens, ambitieus en makkelijk in de omgang.’

Waarom heb je voor SAB-profiel gekozen?
‘Ik vind het een heel fijn bedrijf met gezellige collega’s. SAB-profiel heeft ook gunstige secundaire voorwaarden. Ik heb veel kansen en doorgroeimogelijkheden gekregen in het bedrijf, waardoor mijn baan steeds afwisselend was. Voor de functie van Quality Engineer ben ik gevraagd en na een paar dagen besloot ik om het eens kans te geven. Nu ben ik daar enorm blij mee, en zit ik compleet op mijn plek.’

Wat vind je tot nu toe het leukste in je werk?
‘Het is een uitdagende baan met veel afwisseling. Bewaken van de kwaliteit, checken of processen goed lopen, problemen oplossen… Ik houd ervan om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Ik heb een passie voor kwaliteit. Bij veel projecten word ik betrokken. De brandtesten zijn wel favoriet!’

En als je geen quality engineer was geworden, wat voor baan had je dan nu gehad? 
‘Dan was ik fulltime in cryptovaluta aan het handelen. Ik doe nu nog wel iets met crypto’s in mijn vrije tijd.’ 

 Als je niet aan het werk bent, wat ben je dan voor leuke dingen aan het doen? 
‘Ik ga graag een weekend weg samen, met mijn vriendin. Of lekker uit eten. En regelmatig ben ik aan het gamen met vrienden.’

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht