DC Waterside Campus in Almelo

SAB-Pyramid in vijf speciale Seren kleuren (o.a. Copper) Colorcoat Prisma®

Het Belgische architectenbureau Wil-Ma / Wastiau heeft voor Heylen Warehouses wederom een bijzonder ontwerp gerealiseerd. De door Heylen vaker gekozen puntprofielen SAB-Pyramid 50/882 vormen ook nu weer de basis voor deze kleurrijke verschijning op het XL Businesspark bij Almelo direct aan de A35. Het distributiecentrum van 10.000 m2 is namelijk uitgevoerd in 5 speciale Colorcoat Prisma® Seren kleuren (o.a. Seren Copper, Seren Gold en Seren Silver). Het montagewerk is perfect verzorgd door Cladding Team Holland uit Hoogeveen, die in de persoon van Jan Vermeulen ook een en ander toelicht in deze video.

XL-businesspark Almelo

Naast T-Port Logistic Campus heeft Heylen Warehouses ook Waterside Campus, met kleinere bedrijfsunits ontwikkeld. Waterside Campus is gelegen aan het Twentekanaal met een directe verbinding met de Combi Terminal Twente (CTT) containerterminal. Het perceel meet zo’n 53.000 m² met 8 aansluiteenheden van 3.000 tot 8.500 m². De eerste huurders zijn E. van Wijk Group en Bolk Logistics BV. Met dit concept geeft Heylen Warehouses, naast XL partijen, ook startende en kleinere ondernemers de ruimte om zich te vestigen en te groeien in een modern en goed uitgerust gebouw. 
Naast de binnenvaart containerterminal CTT aan het Twentekanaal biedt deze locatie ook een goede snelweg- en spoorverbinding. De strategische ligging aan de A35 en uitstekende ontsluitingen van het businesspark maken dit de perfecte locatie voor het bedienen van zowel nationale als internationale klanten voor de (Oost-)Europese markt. Op het XL Businesspark te Almelo hebben zich inmiddels diverse logistieke bedrijven gevestigd die vanuit Almelo naar zowel nationaal als in Europese en EMEA landen distribueren.

Video, foto’s: MVL Media en SAB

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op