Asbestrenovatie zwembad de Duikelaar

Zwembad de duikelaar in Hardinxveld-Giesendam is weer klaar voor de toekomst! Eerst is het asbest van het dak verwijderd door een gespecialiseerd bedrijf. Daarna heeft Gort Construct B.V. het nieuwe dak verzorgt met SL golfpanelen van SAB.

Asbestrenovatie

Zwembad de Duikelaar is eind 2021 begonnen aan een verbouwing. Eerst is het interieur vernieuwd, daarna is ook de buitenkant onderhanden genomen. Op het oude dak lag asbest, dit moest eerst verwijderd worden door een gespecialiseerd bedrijf.

Gort Construct B.V.

Het nieuwe dak van het zwembad is verzorgt door Gort Construct B.V. uit Schelluinen. Gort Construct is gespecialiseerd in het aanbrengen van dak- en gevelsystemen. Gort Construct B.V. is al jaren een gerenommeerd merk in de regio en daarom betrokken bij de renovatie van zwembad de Duikelaar.

Producten

Gort Construct heeft bij dit project gewerkt met sandwichdakpanelen SAB D83.1000 SL. Het nieuwe dak is strak afgewerkt en komt goed tot zijn recht door de bijzondere kleur. De panelen zijn voorzien van een Colorcoat® HPS Ultra coating in de kleur Terracotta. Op deze toepassing zit een 30-jarige, onderhoudsvrije Confidex-garantie van Tata Steel.

Projectgegevens:
Opdrachtgever: Gemeente Hardinxveld-Giesendam
Montage: Gort Construct B.V.
SAB Producten:
SAB D 83.1000 SL in Colorcoat HPS200 Ultra® Terracotta

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht