Asbestrenovatie zwembad de Duikelaar

Zwembad de duikelaar in Hardinxveld-Giesendam is weer klaar voor de toekomst! Eerst is het asbest van het dak verwijderd door een gespecialiseerd bedrijf. Daarna heeft Gort Construct B.V. het nieuwe dak verzorgt met SL golfpanelen van SAB.

Asbestrenovatie

Zwembad de Duikelaar is eind 2021 begonnen aan een verbouwing. Eerst is het interieur vernieuwd, daarna is ook de buitenkant onderhanden genomen. Op het oude dak lag asbest, dit moest eerst verwijderd worden door een gespecialiseerd bedrijf.

Gort Construct B.V.

Het nieuwe dak van het zwembad is verzorgt door Gort Construct B.V. uit Schelluinen. Gort Construct is gespecialiseerd in het aanbrengen van dak- en gevelsystemen. Gort Construct B.V. is al jaren een gerenommeerd merk in de regio en daarom betrokken bij de renovatie van zwembad de Duikelaar.

Producten

Gort Construct heeft bij dit project gewerkt met sandwichdakpanelen SAB D83.1000 SL. Het nieuwe dak is strak afgewerkt en komt goed tot zijn recht door de bijzondere kleur. De panelen zijn voorzien van een Colorcoat® HPS Ultra coating in de kleur Terracotta. Op deze toepassing zit een 30-jarige, onderhoudsvrije Confidex-garantie van Tata Steel.

Projectgegevens:
Opdrachtgever: Gemeente Hardinxveld-Giesendam
Montage: Gort Construct B.V.
SAB Producten:
SAB D 83.1000 SL in Colorcoat HPS200 Ultra® Terracotta

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op