T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

Laden SAB sandwichpanelen

Laden

Laden een zaak van organiseren en plannen

In dit deel van de website hebben wij informatie gezet over het laden in IJsselstein en Nieuwegein. Ook vindt u enkele SAB documenten (als pdf) die te maken hebben met (veilig) laden bij SAB-profiel. 

Laden in IJsselstein

In IJsselstein kan op werkdagen geladen worden tussen 6:00 en 16:00 uur. Bij drukte of uitzondering kan er uitgeweken worden naar de avond. De chauffeur dient  zich met de SAB ordernummers melden bij de expeditiebalie. Alle producten worden af fabriek als pakket geleverd in houten kransen, op houten pallets of in folie gewikkeld. Bij de juiste handling van de pakketten biedt de verpakking voldoende bescherming. Onze producten, in het bijzonder in verzinkte, ongelakte dan wel perfo uitvoering, dienen in gesloten auto’s te worden vervoerd om ‘witroest’ te voorkomen. Voor het transport van binnendozen zijn luchtgeveerde auto’s een vereiste. Bij binnendozen moet altijd gezekerd worden met behulp van rongen naast de lading. Voor binnendozen en profielplaten vindt u de voorschriften voor het aantal te stapelen pakketten en de wijze van zekeren van deze lading uitgelegd in de download ‘Stuwen en zekeren IJsselstein’ onderaan de pagina. Er wordt geladen met bovenloopkranen. Het is voor ons niet mogelijk om met een heftruck te laden. Dit betekent dat de bovenzijde van de oplegger open moet. De chauffeur wordt geacht de pakketten te positioneren en de hijsbanden los te maken. Voor de veiligheid van de chauffeur dienen de zijwanden van tautliners volledig geopend te worden. Als u een specifieke laadvolgorde wenst, dan verzoeken we u dit op de afroep kenbaar te maken en deze volgorde mee te geven aan de chauffeur. Het eindoordeel met betrekking tot de stabiliteit van een stapeling ligt bij SAB. Laden in Open Top containers is mogelijk, vraag uw verkoper naar de voorwaarden.
Profielen (IJsselstein):  planning.sab@tatasteel.com
                                           Fax:     +31 (0)30 687 97 04
                                           Tel:      +31 (0)30 687 96 20
                                           Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur

Laden in Nieuwegein

In Nieuwegein kan op werkdagen geladen worden tussen 6:00 en 16:00 uur. Bij drukte of uitzondering kan er uitgeweken worden naar de avond. De chauffeur dient zich met de SAB ordernummers melden bij het bedrijfsbureau. Alle producten worden af fabriek als pakket geleverd in houten kransen, op houten pallets of in folie gewikkeld. Bij de juiste handling van de pakketten biedt de verpakking voldoende bescherming. Voor het transport van sandwichpanelen zijn luchtgeveerde auto’s een vereiste. SAB-profiel adviseert voor de sandwichpanelen de pakketten maximaal twee hoog te stapelen om vervormingen tijdens het transport te voorkomen. Voor panelen vindt u de voorschriften voor het aantal te stapelen pakketten en het zekeren van deze lading uitgelegd in de download ‘Stuwen en zekeren Nieuwegein’ onderaan de pagina.  Er wordt via de zijkant geladen met een heftruck of zijlader. Uitzondering hierop zijn lengtes groter dan 16,75 meter. Deze worden met bovenloopkraan geladen.
Sandwichpanelen (Nieuwegein): sandwich.sab-profiel@tatasteel.com
                                                             Fax:     +31 (0)30 687 59 17
                                                             Tel:      +31 (0)30 687 96 74 
                                                             Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur