EPS pallets retour

Op de bouwplaats ontstaat veel afval door verpakkingsmateriaal. Bij SAB voegen we geen onnodig verpakkingsmateriaal meer toe aan onze pakketten. Op die manier proberen we samen te werken aan een beter milieu. En met de gratis retourservice zorgen we voor een opgeruimde bouwplaats en een circulaire stroom in de keten. 

Ter bescherming van onze sandwichpanelen uit Geldermalsen tijdens opslag en transport, gebruiken we EPS pallets. Deze EPS pallets halen we als service ook weer bij je op. Indien mogelijk zullen we de pallets dan opnieuw inzetten. Mochten ze daarvoor niet meer geschikt zijn, dan zorgen we voor verantwoorde recycling en wordt het EPS opnieuw gebruikt. 

Wanneer je als SAB klant onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, halen wij de pallets gratis retour. Het minimale aantal is 10 stuks. Vul een indicatie in van het aantal eps pallets in een vast getal, dus geen reeks of range. Reken met 1 pallet per meter pakketlengte. Dus 6 pallets voor een pakket van 6 meter lang. We streven ernaar, om ze binnen 5 werkdagen door P&O bij je op te halen (uiterlijk 10 werkdagen). Graag de pallets gebundeld verzamelen op een goed bereikbare locatie. Bij vragen bel met SAB op 030 68 79 740. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de circulaire economie. Als bijkomend voordeel kan de gebouweigenaar nog extra punten voor de BREEAM-NL score verkrijgen.

Wil je na insturen een kopie ontvangen van je opgave, zet dan je email adres in het opmerkingenveld. We sturen dan zo spoedig mogelijk de info naar je terug. 


* verplichte velden

persoons- en bedrijfsgegevens