SAB Standaard Kleurkaarten Colorcoat HPS200 Ultra & Colorcoat Prisma

Download onze folders met de kleuren en diktes van de premium producten Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® die SAB® standaard op voorraad heeft.

Een toepasselijke of unieke kleur is de kers op de taart van elk project. Vandaar dat SAB-profiel gebruik maakt van de vele kleurmogelijkheden die Colorcoat® biedt. Voor de premium producten Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® bieden wij, naast de uitgebreide kleurkaarten, ook een folder met standaardkleuren en -diktes aan bij SAB. Deze zijn beschikbaar voor minder m2, met kortere levertijden en tegen een betere prijs. Zo kom je nooit voor verassingen te staan!

Download onze pdf folders hier en de pdf met het standaard dikte en kleuren overzicht per product:

Standaardkleuren en -diktes Colorcoat HPS200 Ultra

Standaardkleuren en -diktes Colorcoat Prisma

Standaardkleuren en -diktes per SAB product

Tevens vragen we even je aandacht voor een wijziging in de kleur Juniper Green in Colorcoat HPS200 Ultra. Doordat bepaalde (verfkleur) grondstoffen niet meer verkrijgbaar zijn en worden vervangen door andere grondstoffen is het niet meer mogelijk de huidige kleur te maken. De ‘nieuwe’ kleur Juniper Green wijkt af van de huidige ‘oude’ kleur Juniper Green. Dit kleurverschil is zichtbaar en daarom kunnen ‘oud’ en ‘nieuw’ beter niet gemixt worden in een project (en zeker niet op dezelfde gevel of dak worden toegepast). 

Tot eind september kan Tata Steel de huidige ‘oude’ kleur Juniper Green nog produceren en leveren. Ook kan Tata Steel vanaf heden de ‘nieuwe’ kleur Juniper Green leveren. SAB heeft nog wat voorraad van de huidige ‘oude’ Juniper Green, maar zal vanaf nu ook de ‘nieuwe’ Juniper Green inkopen en gaan leveren naar de markt.

Het is daarom nodig om bij komende product, coil, vlakke plaat en zetwerk bestellingen goed af te stemmen of de huidige ‘oude’ of de ‘nieuwe’ kleur Juniper Green gewenst is. Tevens adviseren wij je om dit ook in de eigen communicatie naar gebruikers en afnemers te communiceren.
 
Op aanvraag via de SAB website of je verkoop contactpersoon zijn nieuwe kleurmonsters beschikbaar. Bij verdere vragen staan onze verkopers natuurlijk tot je beschikking.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht