SAB Nieuws 2016


12 december 2016

Marktontwikkelingen 12-2016

De economie in Nederland draait dit jaar prima en ook de economische vooruitzichten voor 2017 zien er voor Nederland prima uit. Met deze prestaties doet Nederland het beter dan de eurozone als geheel. Dit blijkt ook zeker uit de prognoses gedaan via Euroconstruct.


05 december 2016

Een herfst vol certificaten

De afgelopen maanden heeft SAB-profiel een viertal nieuwe certificaten binnengekregen. Voor ons milieumanagementsysteem op basis van de ISO 14001 hebben we een audit succesvol doorlopen en ons EPAQ kwaliteitscertificaat voor profielplaten en binnendozen is verlengd. Daarnaast hebben we twee voor de Duitse markt interessante certificaten binnengekregen, een Typenprüfung en een Verwendungszulassung. Deze certificaten geven u als klant een extra stukje zekerheid over de kwaliteit van onze producten en van onze inspanningen om duurzaam te produceren.


04 december 2016

Briggs & Stratton Nijmegen

Bedrijvenpark Bijsterhuizen in het Nijmeegse Wijchen heeft er een blikvanger bij. Het distributiecentrum van Briggs & Stratton dat deze zomer gereed is gekomen trekt onmiddellijk de aandacht met zijn rode details en strakke belijning. De sierkaders met rode vlakken op de hoeken van het distributiecentrum tonen daarbij een fraai stukje vakmanschap van Cladding Partners. Schuingezaagde trapeziumprofielen zijn in een schaakbordpatroon om en om in verschillende oriëntaties gemonteerd.


02 december 2016

Update online SAB-Bestekservice en BIM ontwikkelingen

Al vele jaren heeft SAB een specifieke online bestekservice volgens de STABU systematiek op de website staan welke veel door bestekschrijvers, architecten en andere belanghebbenden gebruikt wordt. De online SAB-Bestekservice is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste ontwikkeling van STABU en BIM Spe-X. Ook is de tool nu geschikt voor de in de Belgische markt gangbare C3A-specificaties.


21 november 2016

Drooghal Arbor en Politiehuis vallen in prijzen

Dinsdag 15 november zijn tijdens de Belgische Staalbouwdag van Infosteel de winnaars bekend gemaakt van de Staalbouwwedstrijd 2016 in België. In de categorieën ‘Industriële gebouwen’ en ‘Prijs voorgelakt staal’ hebben projecten met SAB-producten gewonnen. Terecht, want het zijn gebouwen die eruit springen door hun bijzondere gebruik van voorgelakte stalen profielen. Een kleine toelichting bij de projecten: