18 maart 2020

Corona: maatregelen SAB-profiel

Ook binnen SAB-profiel houdt het coronavirus iedereen bezig. Wij volgen de situatie van dag tot dag en proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Op dit moment (18 maart 2020) gaan de productie, levering en verkoop bij SAB-profiel door. Wij hebben wel de nodige maatregelen getroffen. Als uitgangspunt hanteren wij daarbij de regels die het RIVM aangeeft. Daarbij staat vanzelfsprekend de gezondheid van iedereen voorop. 


De huidige stand van zaken bij SAB-profiel:

  • Ons kantoorpersoneel is zoveel mogelijk verdeeld over de verschillende vestigingen van SAB-profiel of werkt vanuit huis.
  • Ook in de productie wordt er alles aan gedaan om medewerkers maximaal te spreiden (social distancing). Dit gebeurt onder andere door werkzaamheden maximaal over de dag te verspreiden en te werken in kleine teams. Vooralsnog draait de productie gewoon door.
  • Je kunt onze binnen- en buitendienst gewoon telefonisch of per e-mail bereiken. Bezoeken worden voorlopig niet gepland.
  • Onze levertijden worden dagelijks afgestemd.
  • Transport vindt op de gebruikelijke manier plaats. Chauffeurs wordt gevraagd in de cabine te blijven tijdens het laden - toiletbezoek en een kop koffie zijn mogelijk, maar even in overleg met onze medewerkers.

SAB-profiel wenst iedereen veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd.