Royal Brinkman in Maasbree (video)

Hoe creëer je visuele eenheid in een gebouw dat bestaat uit een kantoor of winkel met een aangebouwde hal?

Een veelvoorkomende ontwerpvraag voor architecten. De hal vraagt om een praktische gevelbekleding, waar voor het aanpalende kantoor of winkel om een kwalitatieve uitstraling gewenst is. Margriet Eugelink lost deze puzzel voor Royal Brinkman op met het esthetische profiel SAB-Twin 33/1000 in Colorcoat Prisma® Zeus.

Meer horen over de mogelijkheden voor stalen gevelbekleding in de architectuur? Speciaal voor architecten heeft SAB architectenbezoekers die meedenken en adviseren over de esthetische kant van het ontwerp.

Bel met onze architectenbezoeker: +31 (0) 30 68 79 700 of mail: info@sabprofiel.nl.

Vraag een gratis productmonster of kleurenstaal aan.

Alle technische details van SAB-Twin 33/1000

Meer architectuur in het Leveringsoverzicht.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op