Kleurmogelijkheden per product

Standaard veel coatings en kleuren op voorraad

SAB-profiel is de leverancier met de grootste keuzemogelijkheid in coatings en kleuren. Als onderdeel van Tata Steel vormen de verschillende Colorcoat® producten de hoofdmoot. In de pdf download op deze pagina staan de standaard kleurmogelijkheden (meer dan 60 verschillende) voor de coatings met meer dan 25 mu dikte (dus voor de Colorcoat® PE 25 / Polyester, Colorcoat® PVDF, Colorcoat Prisma® en Colorcoat HPS200 Ultra®) per profiel- en sandwichpaneeltype vermeld.  

Standaard kleuren per SAB product

Standaard kleuren en diktes SAB voor PE 25 / Polyester, PVDF en SDP

Verder staan er links hieronder naar de belangrijkste Colorcoat producten Colorcoat HPS200 Ultra en Colorcoat Prisma met een overzicht welke kleuren en diktes standaard leverbaar zijn en de kleuren mogelijkheid per product. 

Wil je gratis en direct een kleurstaal monster aanvragen, ga dan hier verder op de contactpagina.

Meer informatie

SAB-profiel biedt verschillende coatings en kleuren aan. Bekijk onze producten en kies je gewenste kleur!

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op