SAB Details

SAB-profiel heeft oog voor detail

Voor de toepassing van onze producten hebben wij 25 details uitgewerkt (zie de pdf download  = SAB technisch handboek H4 Details). Er zijn 15 details voor sandwichpanelen en 10 details voor opbouwsystemen. De details van de verschillende situaties illustreren waarin onze producten zijn toegepast.

Tevens is het mogelijk om alle details in DWG of DXF met een zipbestand te verkrijgen/te downloaden. De eerste 15 zijn de sandwichdetails, de laatste 10 de opbouwdetails. Voor een snellere blik kun je ook eerst de pdf downloaden en bekijken.

Wij zijn graag bereid onze expertise in te zetten voor de technische beoordeling van de details die je zelf creëerde.

Downloads

SAB-profiel bv

Je vindt op deze website alle informatie over onze duurzame, innovatieve SAB producten en diensten op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen, PIR sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.

Locatie IJsselstein

Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein
Postbus 97
3400 AB IJsselstein
+31 (0)30 6879 700
info@sabprofiel.nl

Locatie Geldermalsen

Plettenburglaan 16
4191 PG Geldermalsen

Volg SAB-profiel op