Grote Update SAB Technisch Handboek

Nieuw: diverse tabellen voor de nieuwe sandwichpanelen, diverse nieuwe tekeningen voor H5 Transport, opslag en montage en een aantal andere benodigde correcties. In print met wire-o-ring of als pdf.

SAB heeft een grote update gedaan van het SAB Technisch handboek met diverse tabellen voor de nieuwe sandwichpanelen, diverse nieuwe tekeningen voor H5 Transport, opslag en montage en een aantal andere benodigde correcties.

Veel mensen werken graag digitaal, daarom is het boek eenvoudig in zijn geheel, of in losse hoofdstukken, van onze website te downloaden. Zie daarvoor de downloadpagina van het Technisch handboek. Voor de liefhebber van papier komt er ook weer een serie gedrukte exemplaren, compleet met  een wire-o-ring, zodat het boek goed blijft openliggen. Gebruik je nog een oudere gedrukte versie, vraag dan zeker dit nieuwe boek aan om te voorkomen dat je met foutieve tabellen aan het rekenen gaat. Stuur hiervoor je aanvraag  via de contactpagina of via een email aan info@sabprofiel.nl.

De pdf-versie is het meest compleet en bevat alle tabellen voor alle profielplaten en binnendozen van SAB-profiel. De selectie tabellen in het gedrukte SAB Technisch handboek is beperkt tot de meest verkochte profielen en binnendozen. Voor het hoofdstuk sandwichpanelen zijn er geen verschillen tussen beide versies. De paginanummers komen overeen in beide versies.

Wil je zelf rekenen aan profielplaten en binnendozen om het optimale product in de juiste dikte voor jouw project te bepalen, gebruik dan ons gratis SAB-Static rekenprogramma. Deze kan je direct downloaden, zonder inloggegevens. Wil je het nog eenvoudiger, bel of mail dan onze afdeling Product Services via +31 (0)30 687 97 00 of info@sabprofiel.nl voor advies op maat.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht