Even voorstellen…..Frank de Vos

We hebben er een nieuwe collega bij: Frank de Vos. Frank woont in het mooie IJsselstein en is geboren in Zwolle. Sinds 1 november bij SAB-profiel (mede)verantwoordelijk voor de zetterij en het vermarkten van de gezette designprofielen. Laten we ’ns even kennismaken!

Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden?
Creatief, nieuwsgierig en nauwkeurig

Waarom heb je voor SAB-profiel gekozen?
Omdat deze vacature op mijn pad kwam. Deze baan sloot uitstekend aan bij waar ik naar op zoek was. Pas daarna kwam ik erachter wat een interessant bedrijf SAB is. Na de eerste gesprekken proefde ik een prettige open sfeer en trof ik gedreven medewerkers. Op de koop toe is het ook nog eens op 5 minuten fietsen van mijn huis.

Wat vind je tot nu toe het leukste in je werk?
De enorme bedrijvigheid, enthousiasme van de mensen en warm ontvangst. Een hele overgang na jarenlang thuiswerken.

En als je geen product manager was geworden, wat voor baan had je dan nu gehad?
Dan was ik ook Product Manager geweest en werkte ik nog steeds voor het automerk Jeep op de Nederlandse markt. Maar ik was echt toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche.

Als je niet aan het werk bent, wat ben je dan voor leuke dingen aan het doen? 
Mijn vrije tijd vul ik met mijn autohobby. Graag rij ik met mijn youngtimer, een Jaguar XK8. Maar ik ben ook heel actief met het verbeteren van mijn huis. Zo heb ik mijn eigen badkamer ontworpen en voer de werkzaamheden ook helemaal zelf uit. Zo ben ik er zeker van dat het eindresultaat helemaal naar mijn zin is.

.

Maak ook kennis met…

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht