Even voorstellen…Abdelrahim Ouari

We hebben er een nieuwe collega bij, Abdelrahim Ouari (we mogen Appie zeggen). Abdelrahim is getrouwd, heeft 3 kinderen en woont met zijn gezin in IJsselstein. Hij is ook actief als trainer op het voetbalveld en scheidsrechter bij de KNVB. Sinds oktober is Abdelrahim planner bij SAB. We maken graag kennis met hem.

Laten we ’ns even kennismaken!

Hoe zou je jezelf in vijf woorden omschrijven ?
Respectvol, actief, leergierig, humor en een doorzetter.

Waarom heb je voor SAB-profiel gekozen?
SAB-profiel ken ik al een lange tijd. Ik vind het een aantrekkelijk bedrijf en ze maken mooie producten. Ze hebben echt een status in de markt, het is een grote speler.

Wat vind je tot nu toe het leukste in je werk?
Alles in het werk bevalt heel goed, ik heb hele fijne collega’s en iedereen is respectvol.

En als je geen planner was geworden, wat voor baan had je dan nu gehad?
Planning is een rode draad door mijn leven. Het is overal een basisprincipe. Waarschijnlijk was ik dan nog steeds planner of deed ik iets met logistiek. Al vind ik mijn hobby voetbaltrainer en scheidsrechter ook echt onwijs leuk, daar haal ik veel voldoening uit.

Als je niet aan het werk bent, wat ben je dan voor leuke dingen aan het doen?
Naast dat ik vader ben van 3 zonen van 28, 22 en 14 jaar ben ik ook al 13 jaar trainer op maandag en woensdag bij VVIJ in IJsselstein. Ik word er heel gelukkig van om kinderen te trainen. Ook ben ik KNVB scheidsrechter. Op maatschappelijk niveau ben ik contactpersoon tussen mijn wijk en de gemeente IJsselstein. Ik vertegenwoordig 600 mensen in de buurt. Mijn doel is om de wijk leefbaarder en veiliger te maken.

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht