SAB BIM 3D modellen

BIM-objecten voor SAB producten 


Ga direct naar Tata Steel DNA Profiler  om de SAB 3D BIM-objecten en/of productdata te downloaden. De BIM-objecten zijn beschikbaar in alle relevante BIM-softwareformaten, waaronder Autodesk Revit, ARCHICAD, Allplan en Trimble SketchUp. De BIM-objecten zijn tevens in verschillende levels van detail te downloaden en te bewerken.

Tata Steel heeft deze tool ontwikkeld om architecten, constructeurs, montagebedrijven en facility managers te ondersteunen. De unieke flexibele webgebaseerde gratis tool bevat alle 6.100 Europese bouwproducten van Tata Steel - waaronder dus alle SAB® producten. Om gebruik te maken van de BIM modellen en productdata moet u zich eenmalig registreren op www.tatasteeldnaprofiler.com. De tool is in het Nederlands beschikbaar. Voor een korte uitleg bekijk de video over de DNAprofieler

Een 2e bron met de SAB BIM-objecten is de BIM portal van BIMobject. Hier zijn de 3D BIM objecten niet in detail zichtbaar, maar alleen als een 3D blok in een REVIT familie. Je hebt dus ook via de BIMobject website toegang tot onze SAB BIM-content. 

Heb je een vraag over onze BIM-modellen of BIM-data, of wens je informatie over onze toekomstige BIM-ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op via BIM@tatasteeleurope.com.

BIM bij Tata Steel - SAB