T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

Confidex & garanties

Garanties op Colorcoat® producten

Het is niet meer noodzakelijk iedere garantie bij ons aan te vragen voor gebouwen (in een C2/C3 omgeving). Voor Colorcoat SDP 35 (15 jaar dak of gevel), Colorcoat PVDF (12 jaar voor gevel) en Colorcoat Polyester (10 jaar gevel) kunt u via de download hieronder een standaard Colorcoat product prestatie garantie opvragen. Wilt u een garantieverklaring voor een specifiek project op naam, dan is het voldoende om uw SAB ordernummer(s) en projectgegevens aan SAB-profiel door te geven. U ontvangt dan van ons een garantieverklaring op bedrijfsnaam met uw referentie. 

Voor toepassingen met Colorcoat Prisma® en Colorcoat HPS200 Ultra® kunt u direct een Tata Steel Confidex® garantie aanvragen. Vanaf april 2011 is dit alleen nog mogelijk via het online aanvraagformulier.

LET OP: om de aanvraag in te dienen heeft u een 10 cijferig Tata Steel ordernummer nodig. Deze kunt u bij SAB-profiel opvragen aan de hand van het 6 cijferig SAB-ordernummer. Stuur uw ordernummer verzoek per e-mail naar info@sabprofiel.nlWij verstrekken u dan de Tata Steel Ordernummers om online in te vullen.

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen