SAB-profiel voor iedere doelgroep

Vervangen van een (asbest)dak of nieuwbouw van een stal, loods of schuur daar heb je het liefste zo min mogelijk zorgen over. Je hebt al genoeg aan je hoofd. Je wilt een dak (en gevel), waarbij er geen problemen boven je hoofd hangen, maar zekerheid. Daarom bestaat je dak bij SAB altijd uit vijf zekerheden:

1. Een oer-Nederlands product
Al bijna 50 jaar vanuit onze thuisbasis IJsselstein, waar het allemaal begon met profielplaten. Vervolgens alweer 30 jaar met sandwichpanelen uit Nieuwegein en nu met een spiksplinternieuwe fabriek in Geldermalsen.

2. Een duurzaam dak (en gevel)
Duurzaam in alle opzichten: staal gaat lang mee en is keer op keer te recyclen. Gecertificeerd van de grondstof tot het product uit de fabriek.

3. Tot 40 jaar Confidex® garantie
Wat goed is, zoals onze voorgelakt staal Colorcoat, komt met een goede garantie. Confidex Garanties lopen op tot 40 jaar onderhoudsvrij en lopen direct bij de fabrikant.

4. Afspraak is afspraak
Nuchter en betrouwbaar. Vraag het de relaties die al jarenlang zaken met ons doen. We leveren wat we zeggen en problemen lossen we op.

5. Onafhankelijk advies
Jouw resultaat telt. Onze experts staan klaar om je bij alle aspecten over de toepassing van onze producten te adviseren. Van berekeningen tot kleuradvies. Ben je met een ander product beter geholpen? Dan zeggen we dat.

SAB sandwichpanelen

Een hoge warmte-isolatie met een laag gewicht voor een goede prijs zijn de belangrijkste voordelen waarom je bij het bouwen voor sandwichpanelen kiest. Daarbij past het materiaal goed in een agrarische omgeving en bouw je snel en veilig. Het bouwen van een schuur, stal of loods met sandwichpanelen voor dak en/of gevel is de ideale keuze.

Lees meer over de toepassing per doelgroep: Agrariër, Aannemer/Monteur of Adviseur

Of bekijk direct alle SAB sandwichpanelen voor het dak of gevel

Ontwerp je dak met de zekerheid van SAB

Vervang je dak met de zekerheid van SAB

Bouw je dak met de zekerheid van SAB