EPS retour formulier

Op de bouwplaats ontstaat veel afval door verpakkingsmateriaal. Bij SAB voegen we geen onnodig verpakkingsmateriaal meer toe aan onze pakketten. Op die manier proberen we samen te werken aan een beter milieu.

Ter bescherming van onze sandwichpanelen tijdens opslag en transport, gebruiken we EPS pallets. Deze EPS pallets halen we ook weer bij je op. Indien mogelijk zullen we de pallets dan opnieuw inzetten. Mochten ze daarvoor niet meer geschikt zijn, dan zorgen we voor verantwoorde recycling.

Wanneer je als SAB klant onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, halen wij de pallets retour. Het minimale aantal is 10 stuks. Vul een indicatie in van het aantal eps pallets in een vast getal, dus geen reeks of range. We streven ernaar, om ze binnen 5 werkdagen bij je op te halen (uiterlijk 10 werkdagen). Bij vragen bel met SAB op 030 68 79 740. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de circulaire economie. Als bijkomend voordeel krijgt de gebouweigenaar nog extra punten voor de BREEAM-NL score.


* verplichte velden

persoons- en bedrijfsgegevens