T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

SAB Plankprofielen Cinemec Ede in Colorcoat PVDF

Colorcoat PVDF

Colorcoat® PVDF: veelzijdig en flexibel

Colorcoat® PVDF heeft een substraat van continu verzinkt staal en een organische coating van 25 µm op basis van polyvinyldifluoride en andere bindmiddelen. Omdat de eigenschappen van de coating in hoge mate bepaald worden door de hoeveelheid polyvinyldifluoride, kiest SAB-profiel voor een hoog percentage van 70% tot 80%. Voor een fraai uiterlijk gedurende langere tijd is de door SAB-profiel geleverde Colorcoat PVDF elastisch en mechanisch steeds voldoende sterk en goed bestand tegen oplosmiddelen, chemicaliën en UV-straling. Deze coating is uitermate geschikt voor toepassing in niet agressieve (buiten)omgevingen voor gevelbekledingen waar kleurbehoud belangrijk is.

U kunt een standaard product prestatie garantie van 12 jaar op een wandtoepassing (>10 km uit de kust) zelf downloaden (of bij het onderdeel Services - Confidex & Garanties). 

Beschikbare kleuren Colorcoat PVDF

De getoonde kleuren verschillen van de werkelijkheid en dienen alleen als richtlijn. Vraag bij twijfel over kleur en glansgraad een representatief kleurmonster (van 15 bij 7,5 cm) via de contactpagina. Voor een indruk kunt u ook kijken naar de download van de SAB-profiel Kleuroverzicht Colorcoat (pdf 1.3 MB). 

 RAL 9002 Grijswit
 RAL 9010 Zuiver wit
 RAL 7016 Antracietgrijs
 RAL 7035 Lichtgrijs
 RAL 9006 Blank aluminiumkleurig
 RAL 9007 Grijs aluminiumkleurig