Colorcoat PVDF

Colorcoat® PVDF: veelzijdig en flexibel

Colorcoat® PVDF heeft een substraat van continu verzinkt staal en een organische coating van 25 µm op basis van polyvinyldifluoride en andere bindmiddelen. Omdat de eigenschappen van de coating in hoge mate bepaald worden door de hoeveelheid polyvinyldifluoride, kiest SAB-profiel voor een hoog percentage van 70% tot 80%. Voor een fraai uiterlijk gedurende langere tijd is de door SAB-profiel geleverde Colorcoat PVDF elastisch en mechanisch steeds voldoende sterk en goed bestand tegen oplosmiddelen, chemicaliën en UV-straling. Deze coating is uitermate geschikt voor toepassing in niet agressieve (buiten)omgevingen voor gevelbekledingen waar kleurbehoud belangrijk is.

Je kunt een standaard product prestatie garantie van 12 jaar op een wandtoepassing (>10 km uit de kust) zelf downloaden (of bij het onderdeel Services - Confidex & Garanties). 

Beschikbare kleuren Colorcoat PVDF

De getoonde kleuren verschillen van de werkelijkheid en dienen alleen als richtlijn. Vraag bij twijfel over kleur en glansgraad een representatief kleurmonster (van 15 bij 7,5 cm) via de contactpagina. Voor een indruk kun je ook kijken naar de download van de SAB-profiel Kleuroverzicht Colorcoat (pdf 1.3 MB).