T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

AZ-stadion met SAB sandwichpanelen

Colorcoat

Colorcoat is voorgelakt staal en is meer dan een coating. SAB levert de meeste kleuren standaard uit voorraad en meer dan welke leverancier ook.

SAB levert Colorcoat® producten met een keur aan kleuren 

De basis van elk voorgelakt staal is het staal zelf. Als basismateriaal gebruikt SAB-profiel continu verzinkt staal, MagiZinc® en GalvalloyTM (voor Colorcoat Prisma® en Colorcoat HPS200 Ultra®). Van een aantal coatings valt vooral de kleur op. Of juist niet, als u dat liever heeft. Andere coatings blinken weer vooral uit in duurzaamheid, waardoor garantietermijnen tot maar liefst 40 jaar mogelijk zijn. Een tabel met daarin een overzicht van alle Colorcoat® producten en de verschillende eigenschappen kunt u vinden in de brochure 'SAB Kleuroverzicht Colorcoat'. Daarnaast hebben we ook visueel de positionering van de verschillende Colorcoat producten in een bollengrafiek gezet, welke u hieronder ziet.

Colorcoat positionering grafiek Wat alle coatings gemeen hebben is de hoge kwaliteit, die door de toeleveranciers van SAB-profiel gecontroleerd wordt aan de hand van de richtlijnen van de European Coil Coating Association (ECCA). Alle Colorcoat producten zijn voleldig REACH compliant (zie statement bij de downloads). SAB-profiel levert gecoat materiaal volgens de geldende Europese norm EN10169.

Alle Colorcoat coatingsystemen stellen we op de pagina's kort aan u voor. Wilt u nader kennismaken, vraag dan naar de kleurkaarten of een monster. Hier vindt u de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. Voor Colorcoat Prisma en Colorcoat HPS200 Ultra is het mogelijk om een 30-jarige of respectievelijk een 40-jarige Confidex® garantie te verkrijgen voor onderhoud zonder zorgen.

Wilt u meer informatie over het voorkomen van kleurverschillen, neem dan contact op met de afdeling Product Services: (030) 68 79 700. En wilt u het fijne weten over de manier waarop het onderhoud dient te worden uitgevoerd, kijk dan op www.bouwenmetstaal.nl naar de brochure 'Het onderhoud van gecoilcoate staalplaat' of op www.colorcoat-online.com.

U mist een coating in het overzicht? Geen nood: op aanvraag en afhankelijk van de hoeveelheid zijn vrijwel alle profielen en panelen leverbaar in andere coatings en kleuren.

In dit Colorcoat gedeelte vindt u informatie over: