Vacature Planner IJsselstein

Planner IJsselstein

Wie zijn wij?
SAB-profiel bv te IJsselstein is een dochteronderneming van Tata Steel Europe en behoort tot de business unit Tata Steel Building Systems. SAB is internationaal producent van metalen dak- en gevelsystemen en is daarbij marktleider in Nederland. Wij hebben de ambitie om te blijven groeien, mede gedreven door een continue verbetering en verbreding van het productassortiment. Onze nieuwe state-of-the-art fabriek in Geldermalsen, welke op dit moment in productie wordt genomen, moet hier een belangrijk aandeel in hebben.

SAB wil zich in de markt voor stalen bouwproducten onderscheiden door een oplossingsgerichte en betrouwbare partner te zijn voor haar klanten. Klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid zijn daarbij enkele kernbegrippen. Door de opstart van de nieuwe fabriek komen productontwikkeling en innovatie momenteel in een stroomversnelling. En omdat staal oneindig recyclebaar is, neemt de toepassing van onze producten in de industrie, de agrarische sector en de woningbouw ook op het gebied van duurzaamheid een grote vlucht. Kortom, SAB is volop in beweging en er is een grote dynamiek.

Het hoofdkantoor en de verkoopafdeling van SAB-profiel zijn gevestigd in IJsselstein. Hier bevindt zich ook een productielocatie, net zoals in Geldermalsen en Niederaula, Duitsland. Binnen onze organisatie heerst een collegiale sfeer met korte communicatielijnen. Vanuit onze ambitie om te blijven verbeteren worden het nemen van initiatief en persoonlijke groei gestimuleerd.

Wat ga je doen?
In de functie van Planner ben je verantwoordelijk voor het actief beheren van de klantorders van jouw klanten, zodat zij optimaal worden ontzorgd en de interne organisatie efficiënt en effectief aan de klantwens kan voldoen.

Als Planner ben je de spil in het afstemmen van het orderproces tussen de klant enerzijds en de uitvoerende afdelingen van SAB anderzijds. Hierbij werk je nauw samen met Verkoop en Orderverwerking voor een juiste registratie van de orders en met Werkvoorbereiding van onze beide fabrieken in Nederland met betrekking tot de productie van de betreffende orders. Daarnaast heb je intensief contact met onze logistiek dienstverlener met betrekking tot de levering van onze producten op de bouw.

De werkzaamheden hebben betrekking op het aanspreekpunt zijn voor zowel de klant als de interne organisatie. Hierbij moet je denken aan het correct in de tijd plannen van orders en het tijdig verkrijgen van de orderspecificaties en het beheren van materiaalreserveringen. Tevens bestaat een flink deel van je werkdag uit het organiseren en opvolgen van transport. Het betreft een leuke veelzijdige (en veeleisende) functie, waarin een hoge mate van zelfstandigheid van je wordt gevraagd. Dit doe je wel samen in een klein maar professioneel team met 3 directe collega’s. Uiteraard kun je rekenen op een gedegen inwerkprogramma.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je streeft ernaar om een hoge kwaliteit van werk af te leveren;
 • Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren ervaring in een plannersfunctie;
 • Je herkent je in de kernwaarden van SAB-profiel; samenwerken, duidelijkheid, betrouwbaarheid en resultaatgericht;
 • Je beschikt over de volgende competenties: Klantgerichtheid, Plannen en Organiseren, Accuratesse, Analytisch vermogen en Samenwerken;
 • Als je de Engelse en/of de Duitse taal beheerst is dat een pre.

Wat bieden wij jou?

 • We starten met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris tussen de € 2.900 en € 3.600 per maand op full time basis
 • 8% vakantietoeslag
 • Vaste 13e maand
 • Veel vrije tijd met 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening en collectieve ziektekosten.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen en het volgen van trainingen

Solliciteren of meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Ippel, Hoofd Laad- en Productieplanning, pieter.ippel@tatasteeleurope.com of 030-6879742. Stuur je sollicitatie naar Gianni van Hoften, HR-manager, gianni.van.hoften@tatasteeleurope.com

Je kunt de vacture ook hier downloaden Planner (IJsselstein)