Vacature Medewerker Werkvoorbereiding IJsselstein

Medewerker Werkvoorbereiding IJsselstein

Wie zijn wij?
SAB-profiel bv te IJsselstein is een dochteronderneming van Tata Steel Europe en behoort tot de business unit Tata Steel Building Systems. SAB is internationaal producent van metalen dak- en gevelsystemen en is daarbij marktleider in Nederland. Wij hebben de ambitie om te blijven groeien, mede gedreven door een continue verbetering en verbreding van het productassortiment. Onze nieuwe state-of-the-art fabriek in Geldermalsen, welke op dit moment in productie wordt genomen, moet hier een belangrijk aandeel in hebben.

SAB wil zich in de markt voor stalen bouwproducten onderscheiden door een oplossingsgerichte en betrouwbare partner te zijn voor haar klanten. Klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid zijn daarbij enkele kernbegrippen. Door de opstart van de nieuwe fabriek komen productontwikkeling en innovatie momenteel in een stroomversnelling. En omdat staal oneindig recyclebaar is, neemt de toepassing van onze producten in de industrie, de agrarische sector en de woningbouw ook op het gebied van duurzaamheid een grote vlucht. Kortom, SAB is volop in beweging en er is een grote dynamiek.

Het hoofdkantoor en de verkoopafdeling van SAB-profiel zijn gevestigd in IJsselstein. Hier bevindt zich ook een productielocatie, net zoals in Geldermalsen en Niederaula, Duitsland. Binnen onze organisatie heerst een collegiale sfeer met korte communicatielijnen. Vanuit onze ambitie om te blijven verbeteren worden het nemen van initiatief en persoonlijke groei gestimuleerd.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Werkvoorbereiding vertaal je – indirect- de wensen van de klant, naar realiseerbare doelen voor Operations. Het betreft een functie waarin een hoge mate van zelfstandigheid wordt gevraagd en werk je in een klein gezellig, maar professioneel team. Uiteraard kun je rekenen op een gedegen inwerkprogramma.

De werkzaamheden hebben betrekking op de productieplanningen van zowel voorbewerkingen als eindproducten. Hierbij onderhoud je nauw contact  met enerzijds je collega’s die de afstemming met de klant regelen en anderzijds de collega’s die het moeten uitvoeren. Daarnaast zul je gedurende je werkdag veelvuldig afstemmen met de mensen van Verkoop, Supply Chain en P&O, onze logistiek dienstverlener. Kortom een leuke, veelzijdige functie die het een en ander van je vraagt.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je streeft ernaar om een hoge kwaliteit van werk af te leveren;
 • Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren ervaring in een productieplannersfunctie;
 • Je herkent je in de kernwaarden van SAB-profiel; samenwerken, duidelijkheid, betrouwbaarheid en resultaatgericht;
 • Je beschikt over de volgende competenties: Klantgerichtheid, Plannen en Organiseren, Accuratesse, Analytisch vermogen en Samenwerken;
 • Als je de Engelse en/of de Duitse taal beheerst is dat een pre.

Wat bieden wij jou?

 • We starten met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Marktconform salaris
 • 8% vakantietoeslag
 • Veel vrije tijd met 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Vaste 13e maand
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening en collectieve ziektekosten.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen en het volgen van trainingen

Solliciteren of meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Ippel, Hoofd Laad- en Productieplanning, pieter.ippel@tatasteeleurope.com of 030-6879742. Stuur je sollicitatie naar Gianni van Hoften, HR-manager, gianni.van.hoften@tatasteeleurope.com

Je kunt de vacture ook hier downloaden Medewerker Werkvoorbereiding (IJsselstein)