Werken bij SAB-profiel

Kom ook werken bij SAB-profiel en zie hier welke vacatures er momenteel bij SAB open staan.

Als je ons vraagt waar je onze producten tegen kunt komen, dan is ons antwoord: waar eigenlijk niet? Want of je nu langs een bedrijventerrein of een grote sporthal rijdt; de kans is groot dat de gevels, het dak en zelfs delen van het interieur bij ons in IJsselstein of Geldermalsen geproduceerd zijn. Denk bijvoorbeeld aan Ikea, distributiecentrum Bol.com, het AZ stadion of de Amsterdam Arena. Allemaal projecten waar we natuurlijk enorm trots op zijn.

Veel mogelijkheden in uiteenlopende functies

SAB-profiel ontwerpt, produceert en verkoopt een breed assortiment systemen voor daken en gevels. We zijn toonaangevend in de markt en internationaal actief. Voor veel functies zijn we voortdurend op zoek naar de juiste mensen, met de juiste kennis, de juiste vaardigheden en de juiste instelling. Die mensen bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een informele organisatie waarin je als individu echt een verschil kunt maken. Werk je in de productie, dan is het goed om te weten dat SAB-profiel veiligheid hoog in het vaandel voert.

Interesse in werken bij SAB-profiel?

Heb jij goede papieren om voor een baan bij SAB-profiel in aanmerking te komen? Of zoek je een goede plek om stage te lopen? Aarzel dan niet om contact te zoeken met de heer Gianni van Hoften van de afdeling Personeelszaken via +31 (0)30 687 97 00 of gianni.van.hoften@tatasteeleurope.com.

Vacature(s) bij SAB-profiel

Procestechnoloog (Geldermalsen)

Proces Operators (Geldermalsen)

Onderhoud/Storingsmonteur Werktuigbouw (Geldermalsen)

Onderhoud/Storingsmonteur Werktuigbouw (IJsselstein)

Planner (IJsselstein)