T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

Steenwolpanelen SAB-Monolaine nieuw in SAB productengamma

Na een aantal jaren van afwezigheid zijn de steenwolpanelen terug in ons leveringsprogramma. De steenwolpanelen heten SAB-Monolaine en worden geproduceerd bij ons Tata Steel zusterbedrijf Monopanel. Van dit merk levert SAB de wandpanelen ‘SAB-Monolaine B’ (zichtbaar) en dakpanelen ‘SAB-Monolaine T’.

De SAB-Monolaine B panelen zijn zeer geschikt voor binnenwanden. Bij veel projecten die met onze profielplaten en PIR-panelen gebouwd worden, zijn dergelijke brandwerende binnenwanden nodig. Maar ook een geveldeel voor een onverwarmde ruimte waar EW30 niet voldoende is, bijvoorbeeld een tanklokaal, kan prima uitgevoerd worden met een Monolaine paneel. Bestel de steenwolpanelen direct met uw andere producten.
 
Zowel de wandpanelen als de dakpanelen zijn leverbaar in diktes van 50-60-80-100-120 en 150 mm. De panelen tot 80 mm dik hebben een maximale lengte van 7,5 meter, andere diktes gaan tot maximaal 12,3 meter. De belangrijkste technische specificaties zijn beschreven in het productblad, welke op de productpagina over SAB-Monolaine B te vinden is.
 
Op dit moment zijn de Monolaine wandpanelen alleen met zichtbare bevestiging leverbaar; op termijn verwachten we ook steenwolpanelen met een blinde (onzichtbare) bevestiging te kunnen leveren.
 
Monopanel is gevestigd in (Noord) Frankrijk. Het bedrijf bestaat sinds 1961 en heeft net als SAB-profiel een lange ervaring met het produceren van stalen profielen en panelen voor dak en gevel.
 
Interesse in de steenwolpanelen? Vraag gerust naar de SAB-Monolaine producten bij uw contactpersoon van de verkoopafdeling. 

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen