T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

SAB Nieuws 2018

25 oktober 2018 | MySAB: online je orders beheren

Bestel je regelmatig producten bij SAB? Dan is toegang tot je MySAB account handig. In deze online omgeving kun je altijd je ordergeschiedenis inzien en de status van je orders bekijken. Ook is het mogelijk zelf orders in te voeren of verder te specificeren. Op het tijdstip dat het jou uitkomt. Via smartphone, tablet of computer.

25 oktober 2018 | Montage van de afgeronde hoeken in de gevel – Geldermalsen

Kenmerkend voor de fabriek in Geldermalsen zijn de afgeronde hoeken. Bouwfoto’s brengen de montage van dit detail van het gebouw mooi in beeld. Van de aankomst van de SAB-Carrier sandwichpanelen op de bouw, tot het aanbrengen van de witte daklijsten. Dupral toogde de 12,5 m lange sandwichpanelen, die na montage voorzien zijn van puntprofielen SAB-Pyramid 19/470.

25 oktober 2018 | Infosteel Staalbouwdag op 8 november in België

Een dag vol inspiratie voor staalbouwers in België. Tijdens het lezingenprogramma zal onder andere de architect van Antwerpen East Port – Marie Wastiau – een lezing geven over ‘Conceptmatig omgaan met industriële projecten’. Daarnaast worden de staalbouwprijzen 2018 van Infosteel uitgereikt. Op de vakbeurs vind je onze collega’s van Colorcoat in stand B, in het midden van het StaalExpoAcier.

24 oktober 2018 | Marktontwikkelingen 10/18

Het positieve economische klimaat in Nederland houdt aan. De Nederlandse economie staat nog steeds in bloei, met groeicijfers van 2,8% dit jaar en 2,6% in 2019 volgens de laatste prognoses van het CPB. Er zijn wel toenemende onzekerheden die de economie negatief kunnen beïnvloeden. Dit geldt voor handelsconflicten die kunnen ontstaan, het onzekere Italiaanse begrotingsbeleid en de mogelijke Brexit

01 oktober 2018 | SAB sandwichpanelen FM Approved: Verzekerde kwaliteit

Storm, brand, hagel, een gebouw wordt tijdens zijn levensduur blootgesteld aan een brede range van gevaren. Vertrouwen dat de gevelbekleding dit natuurgeweld kan doorstaan is daarom essentieel. SAB sandwichpanelen hebben bij FM Global met succes een serie pittige tests doorstaan voor mechanische weerstand en brandgedrag. De panelen zelf voldoen aan de hoogste eisen voor geïsoleerde wandpanelen. Het gevelsysteem als geheel ook. Dit geeft de zekerheid van een gebouwschil die veilig zal zijn gedurende zijn gehele levensduur.

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen