T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

Nieuwe SAB Wandpanelen W en WB

Vanaf 2020 ook verkrijgbaar vanuit Geldermalsen: wandpanelen met verschillende microprofileringen of een 5-kroons trapeziumplaat aan de buitenzijde, waaronder wandpanelen WB met blinde bevestiging. Voor de nieuwe fabriek in Geldermalsen is het ontwerp volledig geoptimaliseerd.

De nieuwe panelen combineren de beste eigenschappen van bestaande sandwichdakpanelen. Voor nog betere prestaties op gebied van brand en luchtdicht bouwen, zijn de voegen compleet opnieuw ontworpen. Verder zijn de standaard bouwbreedtes nu 1000 en 1100 mm.

De wandpanelen worden geleverd in lengtes tot 16 meter en in verschillende diktes. Nieuw in het assortiment, is het blind geschroefd paneel (WB) van 140 mm dik en met een Rc-waarde van maar liefst 6,39 m2K/W.

SAB WB paneel

Als kernmateriaal gebruiken we ons vertrouwde brandveilige PIR-schuim met zeer goede isolatie-eigenschappen. Voor de buitenplaten ligt ons ruime assortiment Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® klaar.

Onze sandwichpanelen zorgen in één montagegang voor een comfortabele, wind- en waterdichte gevel. Uitstekend geïsoleerd, en tot 40 jaar gegarandeerd.

Kijk voor alle uitvoeringen, maten en gewichten in het nieuwe SAB leveringsoverzicht.

SAB TL wandpaneel

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen