T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

Govert Kockelkoren directeur SAB

Sinds 1 juni 2019 heeft SAB-profiel bv een nieuwe Algemeen Directeur. Govert Kockelkoren volgt Willem Vermeulen op. Na 4 maanden zijn SAB en de nieuwe directeur al goed op elkaar ingespeeld. Govert: “De inzet waarmee zowel iedereen binnen SAB als onze klanten topkwaliteit afleveren in de bouwwereld, daar voel ik me goed bij thuis.”

Hij vertelt verder: "De markt voor hoogwaardige profielen en sandwichpanelen is volop in beweging. Eisen aan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid nemen toe naarmate het aantal vooruitstrevende en innovatieve bouwprojecten in ons marktgebied toeneemt. Diverse verbeterprojecten binnen SAB ondersteunen deze ontwikkeling en ik hecht hieraan een groot belang. Naast de grote logistieke distributiecentra waar we vaak toeleverancier van wand- en dakbekledingsproducten zijn, werkt SAB ook succesvol samen met architecten en projectontwikkelaars aan esthetisch bijzondere bouwprojecten. Als ik zo’n indrukwekkend project in afronding zie, dan geeft mij dat veel voldoening." 

Directeur SAB-profiel

"De opstart van de nieuwe fabriek voor sandwichpanelen in Geldermalsen is een andere topprioriteit in mijn agenda. Een splinternieuwe installatie in bedrijf nemen geeft volop dynamiek. Op dit moment is de commissioning van de eerste productielijn in volle gang. Er wordt volop getest en binnenkort zullen de eerste panelen op deze lijn geproduceerd worden. Ook de bouw van de tweede productielijn vordert gestaag."   

Meer weten? In juni stelden we onze nieuwe directeur voor.

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen