T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

Productiehallen Hollandia met SAB 45KD/945 in diverse blauwe kleuren

SAB Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het (actuele) nieuws van SAB-profiel.

Wenst u over een bepaald onderwerp meer informatie, neem dan contact op met de afdeling Product Services via +31 (0)30 68 79 700 of raadpleeg de detailpagina’s voor andere informatiebronnen.
Wilt u onze SAB Nieuwsbrief direct ontvangen per e-mail als deze uitkomt? Meld u dan aan via info@sabprofiel.nl met uw naam en e-mail adres.

26 juni 2017 | Steenwolpanelen SAB-Monolaine nieuw in SAB productengamma

Na een aantal jaren van afwezigheid zijn de steenwolpanelen terug in ons leveringsprogramma. De steenwolpanelen heten SAB-Monolaine en worden geproduceerd bij ons Tata Steel zusterbedrijf Monopanel. Van dit merk levert SAB de wandpanelen ‘SAB-Monolaine B’ (zichtbaar) en dakpanelen ‘SAB-Monolaine T’.

26 juni 2017 | Update SAB Technisch handboek

Is uw SAB technisch handboek aan vernieuwing toe door veelvuldig gebruik of wilt u een extra exemplaar? Dan is er goed nieuws. SAB heeft namelijk een herdruk besteld van dit zeer populaire boekwerk. De tabellen zijn niet aangepast, er zijn alleen wat kleinere correcties doorgevoerd.

15 juni 2017 | Marktontwikkelingen 06-2017

In de vorige nieuwsbrief schreven we dat de kabinetsformatie begonnen was en deze duurt nog steeds voort. Nog steeds draait de economie zeer goed in Nederland met dank aan de bouwsector. Volgens de laatste voorspelling van het Economisch Instituut van de Bouw (EIB) zal de bouwproductie nog iets sterker groeien dan aanvankelijk gedacht. De groei van de woningbouw valt iets lager uit. De verwachtingen voor de nieuwbouwproductie in de utiliteitsbouw zijn echter in positieve zin bijgesteld.

01 juni 2017 | Bedrijfspand Saman Groep loopt voorop in energietechniek

De Saman Groep is een begrip in Zeeland op het terrein van duurzame energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij het ontwerp voor een nieuw bedrijfspand in Zierikzee stonden duurzaamheid en een prettig werkklimaat voor de medewerkers dan ook voorop. Daarbij moest het gebouw, dat op een zichtlocatie staat, er goed uitzien en er waren eisen aan de betaalbaarheid. Al deze eisen zijn succesvol samengebracht in een gebouw waarin de medewerkers nu alweer een half jaar met veel plezier werken. Wie zelf wil zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzame en slimme gebouwtechniek kan terecht in het inspiratiecentrum dat onderdeel is van het gebouw.

22 mei 2017 | SAB materiaal in BNA Beste gebouw van 2017

De winnaar van de jury prijs van de Branchevereniging voor Nederlandse Architectenbureaus (BNA) is de OV Terminal Breda geworden. In dit hoofdzakelijk uit baksteen opgetrokken gebouw zijn subtiele lichtblauwe elementen opgenomen, die deels afkomstig zijn van SAB®. Het gaat om de lichtblauwe golfprofielen SAB 18/988, die duidelijk te zien zijn op het plafond van de parkeergarage op het dak van het gebouw. In totaal heeft SAB bijna 4.700 m2 aan golfprofielen geleverd in de special Colorcoat Prisma® Duck Egg Blue.

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen