T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

Productiehallen Hollandia met SAB 45KD/945 in diverse blauwe kleuren

SAB Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het (actuele) nieuws van SAB-profiel.

Wenst u over een bepaald onderwerp meer informatie, neem dan contact op met de afdeling Product Services via +31 (0)30 68 79 700 of raadpleeg de detailpagina’s voor andere informatiebronnen.
Wilt u onze SAB Nieuwsbrief direct ontvangen per e-mail als deze uitkomt? Meld u dan aan via info@sabprofiel.nl met uw naam en e-mail adres.

18 juli 2019 | SAB Puntprofielen reflecteren het Schotse weer

Zon, wolken, regen, een weertype met veel variatie in lichtinvallen kenmerkt de Schotse westkust. Ryder Architects liet dit aspect van het landschap terugkomen in het ontwerp van twee middelbare scholen in deze regio. Om de speling van licht en donker te benadrukken koos het bureau voor puntprofielen SAB-Pyramid in de kleur Colorcoat Prisma® Ephyra. Een geraffineerd ontwerp, uitgevoerd met veel vakmanschap.

28 mei 2019 | Govert Kockelkoren nieuwe Algemeen Directeur SAB-profiel bv

Per 1 juni 2019 is de heer Govert Kockelkoren aangesteld als Algemeen Directeur SAB-profiel bv. Govert heeft bij Tata Steel Europe diverse managementposities bekleed binnen de Staalfabriek en de Warmbandwalserij. Hij zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de resultaten van SAB.

29 april 2019 | Duurzame sportaccommodatie in Wageningen

Als opdrachtgever heeft de gemeente Wageningen gekozen voor een duurzaam nieuw onderkomen voor de Korfbal Vereniging Wageningen. Het ontwerp van Lichtstad Architecten is gerealiseerd met diverse duurzame en circulaire uitgangspunten.

15 maart 2019 | Nieuwe spectaculaire klimhal in Leeuwarden

In Leeuwarden is sinds december een bijzondere nieuwe klimhal open: ‘Noardwand’. De officiële opening moet nog gepland worden, maar het nieuwe klimcentrum is nu al een succes. Het is een opvallend gebouw van 25 meter hoog met een bijzondere composiet buitengevel, gemonteerd op SAB-Carrier panelen. Binnen zijn er diverse spectaculaire klimmuren.

14 maart 2019 | Oplevering nieuwe pand Geldermalsen

Eind 2018 is de oplevering geweest van de nieuwbouw voor de panelenlijnen in Geldermalsen. De bouw is conform planning gehaald binnen 44 weken! Een groot compliment voor alle betrokken bouwpartijen.

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen