T +31 (0) 30 68 79 700 Produktieweg 2, 3401 MG IJSSELSTEIN

Productiehallen Hollandia met SAB 45KD/945 in diverse blauwe kleuren

SAB Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het (actuele) nieuws van SAB-profiel.

Wenst u over een bepaald onderwerp meer informatie, neem dan contact op met de afdeling Product Services via +31 (0)30 68 79 700 of raadpleeg de detailpagina’s voor andere informatiebronnen.
Wilt u onze SAB Nieuwsbrief direct ontvangen per e-mail als deze uitkomt? Meld u dan aan via info@sabprofiel.nl met uw naam en e-mail adres.

13 mei 2018 | Hernieuwde aandacht voor Laden en Lading zekeren

Veiligheid staat voor SAB-profiel bij alles voorop. Ook bij het vervoer van onze producten. Voor het laden en ladingzekeren hanteert SAB dan ook strenge richtlijnen. Dit voorjaar hebben we die weer opgefrist: alle bij het laden betrokken medewerkers hebben een opfristraining gehad en de brochure “Veilig laden en ladingzekeren bij SAB-profiel” is vernieuwd en naar alle klanten en vervoerders gestuurd. Zo hopen wij bij te dragen aan veilig vervoer op de weg.

13 mei 2018 | Marktontwikkelingen 05/18

De conjuncturele ontwikkeling lijkt de eerste tekenen van een vertraging te vertonen. Zo is het producentenvertrouwen al 2 maanden aan het afnemen en is het consumentenvertrouwen al een jaar niet meer gegroeid. Toch is de conjunctuur voorlopig zeker nog steeds positief. Uit onderzoek blijkt wel dat in de bouw zo’n 50% van de aannemers wel last houden van tekort aan materiaal en/of materieel in de voortgang van onderhanden werk.

03 mei 2018 | Transformatie van gebouwen met stalen gevelbekleding

Op dit moment is er veel aandacht voor transformatie van gebouwen, om ze zo een tweede leven te geven. Veelal gaat het om leegstaande kantoorgebouwen, die omgebouwd worden tot woningen. Hierbij krijgt ook de buitenschil van het gebouw een oppepper. Een voorbeeld is de Wattbaan 27 in Nieuwegein. Drie redenen maken stalen gevelbekleding de perfecte keuze bij gebouwtransformatie.

29 maart 2018 | Bouwwebcam SAB panelenfabriek in Geldermalsen

Bouwbedrijf Vrolijk heeft voor ons een bouwwebcam geplaatst. Zo is de bouw van de panelenfabriek live te volgen.

Voor al uw vragen

+31 (0) 30 68 79 700
of klik hier om contact met ons op te nemen