Aannemer / Monteur in de sector?

Als dak- of gevelbekleder of aannemer koop je dagelijks je materialen. Een betrouwbare leverancier is belangrijk. Snel een goede offerte, gedegen technisch advies, duidelijke informatievoorziening en korte levertijden. Materialen die op de afgesproken tijd geleverd worden en als er een keer iets mis gaat, wil je een snelle en vakkundige oplossing. Dat is wat SAB je biedt.  

Voor een soepel verloop van het bouwproces biedt SAB-profiel uitstekende services voor monteurs en aannemers in de sector.

SAB ondersteunt je in alle stadia van het bouwproces.

Onze experts zitten klaar om alle vragen die je als monteur hebt te beantwoorden. Van luchtdicht bouwen en detailleringen tot aanwijzingen voor een juiste montage en onderhoudstips die een lange levensduur van onze producten garanderen. Je kunt ze allemaal aan onze experts stellen. Bel: +31 (0) 30 68 79 700 of mail: info@sabprofiel.nl

Bezoek de rest van de website voor een schat aan informatie: 

MySAB

Bestel je regelmatig producten bij SAB? Dan is toegang tot je MySAB account handig. In deze online omgeving kun je altijd je ordergeschiedenis inzien en de status van je orders bekijken. Ook is het mogelijk zelf orders in te voeren of verder te specificeren. Op het tijdstip dat het jou uitkomt. Via smartphone, tablet of computer.

Alle voordelen van MySAB op een rijtje:

  • Orderstatus: Check hoe het met je orders staat op het tijdstip dat het jou uitkomt. 24 uur per dag.
  • Levertijden lijst: op MySAB wordt iedere dag een lijst gepubliceerd met levertijden voor al onze producten. Handig bij het plannen.
  • Bestellingen plaatsen en aanpassen: Plaats zelf je bestelling online. Simpel en makkelijk. Je order eerst reserveren en later gegevens aanvullen zoals lengtes? Ook dat gaat eenvoudig en snel via MySAB.
  • Bestelhistorie: in je MySAB account kun je je volledige bestelhistorie inzien. Een handige database waarin je terug kunt zoeken wat je ooit bij ons besteld hebt. Alles overzichtelijk in één systeem bij elkaar.

Aanvragen

Iedere klant van SAB kan toegang krijgen tot MySAB. Vraag een inlogcode aan via mysab.nl. Vervolgens log je via de browser in op de online omgeving. Na aanvraag ontvang je ook de MySAB handleiding. Hiermee kun je snel aan de slag. Liever persoonlijke uitleg? Dat kan! Op verzoek komt een medewerker van SAB bij je langs om een demo over MySAB te geven. Neem hiervoor contact op met onze verkopers.