Productzoeker

Snel op zoek naar een specifiek product dat voldoet aan je behoeften? Kies een productgroep met behulp van de drop-down lijst

Productzoeker

Wat onze klanten aan ons waarderen

Vervangen van een dak of nieuwbouw van een stal, daar heb je het liefste zo min mogelijk zorgen over. Je hebt al genoeg aan je hoofd. Je wilt een dak, waarbij er geen problemen boven je hoofd hangen, maar zekerheid. Daarom bestaat je dak bij SAB altijd uit vijf zekerheden:

1. Een oer-Nederlands product

Al bijna 50 jaar vanuit onze thuisbasis IJsselstein, waar het allemaal begon met profielplaten. Vervolgens alweer 30 jaar met sandwichpanelen uit Nieuwegein en nu met een spiksplinternieuwe fabriek in Geldermalsen.

2. Een duurzaam dak

Duurzaam in alle opzichten: staal gaat lang mee en is keer op keer te recyclen. Gecertificeerd van de grondstof tot het product uit de fabriek.

3. Tot 40 jaar Confidex® garantie

Wat goed is, komt met een goede garantie. Confidex Garanties lopen op tot 40 jaar onderhoudsvrij en lopen direct bij de fabrikant.

4. Afspraak is afspraak

Nuchter en betrouwbaar. Vraag het de relaties die al jarenlang zaken met ons doen. We leveren wat we zeggen en problemen lossen we op.

5. Onafhankelijk advies

Jouw resultaat telt. Onze experts staan klaar om je bij alle aspecten over de toepassing van onze producten te adviseren. Van berekeningen tot kleuradvies. Ben je met een ander product beter geholpen? Dan zeggen we dat.

Renovatie van daken

Bekijk alle opties voor jouw dak.