Accessoires

Voor extra functionaliteit of hulpmiddelen die je tijdens de bouw of het onderhoud kunt gebruiken, zijn er vele accessoires.

The finishing touch 

Vraag onze verkoop of product services afdeling om meer informatie: +31(0)30 68 79 700. Hieronder een opsomming van enkele mogelijkheden.

Lichtdoorlatende platen en panelen

Deze zijn voor een groot aantal van onze producten beschikbaar, in verschillende kwaliteiten. Belangrijk voor toepassingen van deze producten is een minimale hellingshoek van 10 graden en een zorgvuldige afdichting van de overlappen. Voor onze sandwichdakpanelen kunnen wij bijpassende dubbelwandige lichtdoorlatende panelen leveren: SAB Victory en SAB Vision.

Cannelurevullers

Cannelurevullers zijn vullers voor cannelures van geperforeerde warmdakplaten om een betere geluidsabsorptie en luchtgeluidsisolatie te verkrijgen.

Profielvullers

Met profielvullers kunnen cannelures van profielplaten worden afgedicht. Bijvoorbeeld bij nokstukken en goten en bij aansluitingen van gevelprofielen met zetwerk.

Valbeveiligingssystemen

Voor de dakproducten van SAB-profiel zijn speciale ankers ontwikkeld voor een valbeveiligingsysteem, dat met kabels een permanente bescherming biedt voor mensen die op hoogte werken. Diverse systemen zijn goedgekeurd, getest en geschikt voor zowel warm- als kouddakprofielplaten en sandwich dakpanelen.